Powiatowy Inspektorat Weterynarii

w Ostrowie Wielkopolskim

Przeskocz do treści
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • BIP
  • Do pobrania
    • Pasze i utylizacja
    • Bezpieczeństwo żywności
    • Choroby zakaźne
    • GRYPA PTAKÓW
    • Ubój z konieczności
    • AFRYKAŃSKI POMÓR ŚWIŃ
  • Kontakt
  • Mapa Dojazdu
  • RODO

Bezpieczeństwo żywności

  1. Oświadczenie wnioskodawcy
  2. Wniosek – o przeprowadzenie kontroli gospodarstwa
  3. Wniosek – o wydanie zaświadczenia
  4. Wniosek – wpis do rejestru
  5. Wniosek – z prośbą o
  6. Wniosek – zakończenie działalności
  7. Wniosek – zatwierdzenie działalności
  8. Wniosek – zatwierdzenie projektu technologicznego oraz wpis do rejestru (sprzedaż bezpośrednia)
  9. Wniosek – zatwierdzenie projektu technologicznego
  10. Wniosek – zmiana danych działalności
  11. Wniosek – transport produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
  12. Wniosek – wpis do rejestru (ferma jaj konsumpcyjnych)
  13. Ubój – użytek własny

Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP

wytyczne EU dobre praktyki i HACCPPobierz

Służba Cywilna

RODO Dumnie wspierane przez WordPressa